Catering bestellen

Vind een cateraar bij u in de buurt

Bekijk het volledige aanbod

Zakelijk

De best verzorgde zakelijke catering op één plek

Zoekt u zakelijke catering voor bijvoorbeeld de opening van uw bedrijfspand of een cateraar die de hapjes en drankjes verzorgd tijdens een beurs met verschillende bedrijven? Of wilt u de lekkerste catering bestellen voor een bedrijfsfeest? Thuiscatering.nl is het platform waar u eenvoudig en snel uw bedrijfscatering bestelt bij een cateraar bij u in de buurt die u past bij uw zakelijke bijeenkomst.

Een lokale cateraar verzorgt uw volledige bestelling

De catering voor bedrijven die u zoekt!

Bedrijfscatering is ideaal om uw gasten tijdens een feestelijke gelegenheid of evenement de lekkerste hapjes aan te bieden. De keuze voor welke soort zakelijke catering u wilt bestellen kunt u zelfs afstemmen op de soort gasten die u ontvangt of voor elke gelegenheid u de catering wilt hebben. Wilt u bijvoorbeeld een hapjes catering, een high tea, tapas catering, of een uitgebreide lunch bestellen? Voor elke zakelijke gelegenheid, receptie, jubileum of ander bedrijfsfeest vindt u snel en eenvoudig de cateraar die u zoekt via Thuiscatering.nl.

Uw bedrijfscatering in heel Nederland bestellen

Thuiscatering.nl beschikt over een betrouwbaar catering netwerk met alleen de beste professionele cateraars uit heel Nederland, per provincie en per stad gerangschikt! Zij verzorgen uw zakelijke catering uit eigen keuken met gekoeld vervoer en met vers bereide gerechten. Zij bieden een passend catering aanbod voor elke gelegenheid. Welke soort catering wilt u bestellen voor uw zakelijke bijeenkomst? Er is een zeer ruim aanbod, bijvoorbeeld:

 • Barbecue
 • Buffetten
 • (Borrel)hapjes
 • Lunches
 • Evenementen catering
 • High tea
 • Tapas

Heeft u advies nodig?

Vul het onderstaande formulier inHet gemak van Thuiscatering.nl

Via Thuiscatering.nl kunt u gemakkelijk online uw bedrijfscatering bestellen voor het gewenste aantal personen. Wij sturen uw bestellingen direct door naar het door u uitgekozen cateringbedrijf. Zo hoeft u niet op zoek naar het beste bedrijf voor uw zakelijke catering bij u in de buurt en u hoeft geen lange belrondes te maken om de beste offertes voor uw catering te zoeken. Op Thuiscatering.nl bieden wij iedereen de mogelijkheid om gemakkelijk online de bedrijfscatering van uw keuze te vinden, online te bestellen en uw zakelijke catering bij uw bedrijf te laten bezorgen. De voordelen van Thuiscatering.nl op een rijtje:

 • Vind snel cateraars bij u in de buurt
 • Bestel gemakkelijk online
 • De lokale cateraar van uw keuze verzorgt uw volledige bestelling
 • Direct en eenvoudig betalen via iDeal

zakelijke catering

Bent u zelf cateraar?

Heeft u zelf een cateringbedrijf en wilt u het catering aanbod tonen op deze website? Meld u zich dan snel kosteloos bij ons aan

Direct u zakelijke catering bestellen bij Thuiscatering.nl

Bestel snel en eenvoudig online uw catering voor bedrijven bij u op locatie. Heeft u vragen of advies nodig bij het samenstellen van uw catering? Wij helpen u er graag bij. U kunt ons dagelijks bereiken via info@thuiscatering.nl.