Catering bestellen
bij u in de buurt

Hoe kunt u catering bestellen?

1. Vind cateraars

Kies een beschikbare cateraar uit uw omgeving.


2. Bekijk de menukaart

Bestel wat u wilt en regel alles gemakkelijk online.


3. Eet smakelijk!

Uw catering wordt geleverd op de afgesproken dag en tijd.

High tea catering

Een high tea catering bestaat uit een variatie van heerlijke zoetigheden en smaakvolle hapjes. Wil jij een compleet verzorgde high tea bestellen bij een professionele cateraar uit je omgeving? Kijk dan snel bij Thuiscatering welke cateraar bij jou in de buurt een geweldige high tea catering kan verzorgen. Een high tea is leuk tijdens een gezellige middag met een groot aantal vriendinnen, maar ook perfect als je bijvoorbeeld een verjaardag te vieren hebt. Je kunt het zo uitgebreid laten worden als je zelf wilt en desgewenst kan er ook voor decoratie en aankleding van de tafel gezorgd worden met servies en bestek. Kies de voor jou meest geschikte cateraar voor een geweldige high tea eenvoudig online via Thuiscatering.

Online high tea catering bestellen

Een high tea catering bestel je online via Thuiscatering door slechts een aantal stappen te volgen, zoals het invoeren van je postcode van de betreffende locatie waar de catering verzorgd gaat worden. Er wordt vervolgens een overzicht getoond van de cateraars die beschikbaar zijn om een high tea te verzorgen en daarna kun je met je eigen wensen rekening houden door een selectie te maken uit de lekkernijen en hapjes. Het bestelproces moet dan natuurlijk nog afgerond worden door een datum en een tijd in te geven, waarop de high tea verzorgd gaat worden.

Bestel de high tea catering simpel online via Thuiscatering bij een van de beschikbare cateraars en geniet op elke locatie van alle zoetigheden en hartige hapjes op de afgesproken dag.

  • hight_1

  • hight_3

  • hight_2